Gynaecologie & verloskunde

Bij het dynamisch team van gynaecologen kan je terecht voor de begeleiding van zwangerschap en bevalling, maar ook voorvruchtbaarheidsproblemen (in samenwerking met LIFE in Leuven), colposcopie, expertise echografie, bekkenbodemchirurgie en complexe laparoscopische heelkunde.

Het team bestaat uit 8 gynaecologen. Elk met hun eigen interessegebied, elk met hun eigen karakter en instelling, dit vormt een heel bijzondere groep. Onze assistent en onze stagiaires maken deel uit van het team. Opleiding van jonge artsen vinden we heel belangrijk.

Wij behandelen het volledige spectrum van onze discipline: zwangeren (ook hoog risico verloskunde), gynaecologie, oncologie en vruchtbaarheid.

Uitgebreide laparoscopische heelkunde, expertise echografie (verloskunde en gynaecologie), colposcopie, gynaecologie voor het jonge kind en voor de menopauze: dit zijn deeldomeinen waarvoor je  bij onze dienst terecht kan.

Wij werken samen met de vroedvrouwen (prenatale raadpleging en WOMAMA), specialisten van andere disciplines, dietisten, menopauze consulent, psychologen/seksuologe, kinesisten.

De zorgverstrekkers van de eerstelijn : huisartsen, zelfstandige vroedvrouwen, thuisverpleging maken een vast deel uit van onze werking.

De borstkliniek vormt een aparte entiteit en is erkend als coördinerende borstkliniek.  De subdiscipline gynaecologische oncologie maakt deel uit van het Vesaliusnetwerk, UZLeuven. De dienst vruchtbaarheid heeft een intense samenwerking met LIFE Leuven.

De website www.bevalleninlier.be geeft je bijkomende informatie over je zwangerschap en opvolging.

Wij heten je van harte welkom op onze dienst.

Verantwoordelijke artsen

Sabine Dobbelaere

Meer Info

Cathy Caeymaex

Meer Info